Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Нардеп Тищенко попросив поліцію захистити його від дотиків жінок на мітингу

Спілкуватися з народом - це тоіб не красуватися перед камерами.

facebook/Слуга Народу

Нардеп Тищенко попросив поліцію захистити його від дотиків жінок на мітингу

Інцидент стався під час акції підприємців на Банковій

Депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко попросив захисту у поліції після того, як до нього доторкнулися дві жінки під час мітингу підприємців на Банковій, інформує LB.ua.

Відео інциденту опублікував у фейсбуці блогер Євген Хурсін.

"Сьогодні "Слузі народу" Миколі Тищенку під час мітингу нанесли тяжкі дотики дві жінки з натовпу, після чого він зажадав від поліції захистити його від народу", - написав він під роликом.

На відео дві жінки намагаються взяти Тищенка за руку, а той бурхливо на це реагує.

Можна народного депутата, поки у нас ще є право бути народними депутатами, не штовхати мене у спину і не хапати мене за руки?  

"Не тримайте мене за руку. Можна розібратися - ось одна жінка, ось - друга. Можна народного депутата, поки у нас ще є право бути народними депутатами, не штовхати мене у спину і не хапати мене за руки? Ви можете розібратися?!" - звернувся нардеп до співробітника поліції.

Нагадаємо, раніше Тищенко у кулуарах Верховної Ради нагрубіянив кореспонденту "Радіо Свобода". Нардепу не сподобалися питання про склад нового Кабміну, за який він проголосував. Спочатку він намагався ігнорувати журналістку, а потім запропонував: "Попийте водички, вам корисно". Коли дівчина пояснила, що "Слуг" підозрюють у тому, що вони не читають законопроекти, за які голосують, і тому вона вирішила перевірити, чи так це, Тищенко обурився: "А хто ви така, щоб перевіряти? Ну хто ви? Мій батько або дружина? Хто ви?".

Telegram Channel