Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Ірина Фріз: Україну розшматовують і ведуть у кремлівське стійло

Ірина Фріз вважає, що Україну розшматовують.

ЄС.

Ірина Фріз: Україну розшматовують і ведуть у кремлівське стійло

Підписання Україною формули Штайнмаєра – це поразка держави і капітуляції перед агресором, – про це написала на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Ірина Фріз

«Формула Штайнмаєра – це навіть не капітуляція. Це добровільне, принизливо уклінне приведення новою владою в «стійло» Кремлівської імперії роздержавленої України», – наголосила Ірина Фріз.

«Формула Штайнмаєра – це навіть не капітуляція. Це добровільне, принизливо уклінне приведення новою владою в «стійло» Кремлівської імперії роздержавленої України»

Вона також опублікувала фото-копію доручення генерального прокурора підрозділам ГПУ якомога швидше надати висновки щодо законопроектів, які передбачають амністію бойовиків. «Звернення до ГПУ є бонусом до намірів влади про створення нового закону «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях», який діятиме за їх обіцянками, на постійній основі, що може призвести до автономії ОРДЛО», – написала Фріз.

Парламентар закликала українців обрати якою має бути Україна і проявити громадянську позицію. «Робіть висновки – в якій країні можемо прокинутись найближчим часом. Як на мене, відбувається спроба розшматування України», – наголосила вона.

 

 

Джерело: ЄС.
Telegram Channel