Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Путін, при якому Росія так і не навчилась робити ні нормальної машини, ні мобільного, повчав Зеленського, як нам добре буде в Союзі з ними

«Володимир Олександрович отримав важку спадщину від своїх попередників…»

Фото «Українська правда».

Путін, при якому Росія так і не навчилась робити ні нормальної машини, ні мобільного, повчав Зеленського, як нам добре буде в Союзі з ними

Дожилися! Точніше, досміялися! І з кожним днем буде веселіше…

Глава Кремля Володимир Путін вважає, що Президент України Володимир Зеленський «отримав важку спадщину від своїх попередників, але в першу чергу повинен вирішити, яким чином розвивати відносини з Донбасом». Про це він заявив, відповідаючи на запитання в рамках сесії Російської енергетичного тижня, інформує «Українська правда».

Путін змалював, як бачить ситуацію в Україні, яка, за його словами, втратила статус промислово розвиненої держави після розвалу Радянського союзу.

«Що стосується пана Зеленського… Так, перед ним великі виклики: країна опинилася в дуже важкому стані. Рівень ВВП не просто впав, а завалився. У зв’язку з втратою російського ринку.

«Що стосується пана Зеленського… Так, перед ним великі виклики: країна опинилася в дуже важкому стані. Рівень ВВП не просто впав, а завалився. У зв’язку з втратою російського ринку...»

Деякі галузі промисловості України просто практично перестали існувати. Україна, коли перебувала разом з Росією в складі Радянського Союзу, була високотехнологічною промислової республікою. Вона втратила статус промислово розвиненої держави...

Це важка спадщина, і, звичайно, Зеленському належить багато вирішити, але перш за все, звичайно, потрібно вирішити питання з тим, як будуть розвиватися відносини України з Донбасом».

Володимир Путін зауважив, що в стенограмі телефонної розмови Зеленського з президентом США Дональдом Трампом не бачить «взагалі нічого компрометуючого». За його словами, там відсутні ознаки тиску. А на питання про можливе втручання в майбутні вибори в США 2020 року «пожартував»: «По-секрету вам скажу: так, обов’язково будемо це робити. Щоб розвеселити вас там як слід».

До речі, читайте у сьогоднішньому випуску друкованої «Волині» думки відомих краян про те, як вони ставляться до того, щоб оприлюднити стенограму телефонних розмов Путіна і Зеленського. І робіть висновки.

Telegram Channel