Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Парижі напали на префектуру поліції, загинуло чотири людини

Район інциденту оточили правоохоронці.

Гордон.

У Парижі напали на префектуру поліції, загинуло чотири людини

Чоловік, який із ножем напав на поліцейських в префектурі навпроти собору Паризької Богоматері, сам був поліцейським, стверджують представники профспілок

3 жовтня у префектурі поліції в центральній частині Парижа щонайменше четверо поліцейських загинуло внаслідок нападу чоловіка, озброєного ножем. Про це з посиланням на джерела у правоохоронних органах повідомляє телеканал France 24, пише Гордон.
Інцидент стався в будівлі навпроти собору Паризької Богоматері.

Профспілкові працівники вважають, що поліцейський пережив «момент божевілля».

За даними представників профспілок, нападником був співробітник поліції, його застрелили. Профспілкові працівники вважають, що поліцейський пережив «момент божевілля». Правоохоронці перевіряють, чи були у нього спільники. Район місця події оточили силовики.
Le Parisien повідомляє, що озброєний кухонним ножем зловмисник зайшов у префектуру приблизно о 13.00 за місцевим часом (14.00 за Києвом) і напав на трьох поліцейських у двох кабінетах на першому поверсі, після чого вийшов на сходи й атакував двох жінок. У дворі співробітник поліції наказав нападнику кинути ніж, після чого вистрілив йому в голову.
Одна із жертв нападу вижила.
За інформацією видання, нападник – адміністративний працівник префектури поліції.
 

Telegram Channel