Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Працівників освіти Любешівщини вітали у селі Люб’язь

Привітали педагогів з професійним святом.

Любешівська РДА

Працівників освіти Любешівщини вітали у селі Люб’язь

З професійним святом освітян привітали голова Любешівської районної державної адміністрації Сергій Фесик, заступник голови районної ради Марія Чикида, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Неля Свищ, помічник народного депутата Ірини Констанкевич, депутат Любешівської селищної ради Сергій Неймарк

акож слова вітань та подяки були адресовані і працівникам закладів дошкільної освіти, професійне свято яких відзначали нещодавно.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, впровадження сучасних методів навчання, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти кращі педагоги та вихователі району були нагороджені почесними грамотами та подяками різних рівнів.

Користувачі соцмережі зазначають, що ініціатором перенесення урочистостей була «головна освітянка району, яка не змогла поділити з селищною радою черговості виступів».

Яскравим доповненням до всіх побажань та виступів став святковий концерт, який подарували освітянам району аматорський колектив «Вербиченька» будинку культури с. Люб’язь та  учні загальноосвітніх закладів.

Також сьогодні Сергій Фесик взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників освіти у Любешівському технічному коледжі Луцького національного технічного університету. Захід відбувся за участю ректора Луцького національного технічного університету Петра Савчука. Кращі педагоги коледжу були відзначені грамотами, інформує сайт Любешівської райдержадміністрації. 

Тим часом у групі «Теревені про Любешів» користувачі соцмережі зазначають, що ініціатором перенесення урочистостей була «головна освітянка району, яка не змогла поділити з селищною радою черговості виступів».

Telegram Channel