Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцькій школі на один день учні стали вчителями (Фото)

Праця вчителя - нелегка і відповідальна, переконалися старшокласники.

КЗЗСО «Луцький ліцей 27 Луцької міської ради»

У Луцькій школі на один день учні стали вчителями (Фото)

День учнівського самоврядування провели в ліцеї №27

День учнівського самоврядування - це практика, коли школярі заміняють адміністрацію навчального закладу, читають уроки для молодших школярів, стають класними керівниками, проводять виховні години. Вперше закий захід провели у луцькій школі №27. Юні педагоги відповідально поставилися до такої важливої праці, йдеться на сторінці закладу у фейсбуці, а ще зазначили робота вчителя - важка.

А нам було тепло, щемливо і повчально читати короткі відгуки про набутий досвід, побажання та враження від проведених уроків.

«Хтось не вважає це надважливою подією, такі дні проводять давно і майже всі... Для нас - це важливий досвід, бо перший. Вперше ми довірили школу дітям на день і...спостерігали, були напоготові втрутитись та допомогти. А вони змогли зробити все самі. Дякуємо всім учням, «вчителям» та «адміністрації» за співпрацю! Цікаво, неочікувано, важко і відповідально - так оцінили вчительську працю діти, побувавши в цій ролі. А нам було тепло, щемливо і повчально читати короткі відгуки про набутий досвід, побажання та враження від проведених уроків», - йдеться у дописі. 

Джерело: КЗЗСО «Луцький ліцей 27 Луцької міської ради»
Telegram Channel