Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Адвокати Порошенка подали заяву проти Дубінського через брехню

Олександр Дубинський.

24 канал.

Адвокати Порошенка подали заяву проти Дубінського через брехню

Адвокати Петра Порошенка подали заяву до Державного бюро розслідувань щодо порушення кримінальної справи проти народного депутата Олександра Дубінського за завідомо неправдиве повідомлення про злочин

Електронні декларації Петра Порошенка, згідно із законом, неодноразово перевірялися НАЗК та податковою.

Загальна ж історія декларування Петром Порошенко своїх статків та доходів чи не найдовша в Україні: вперше декларацію Петро Порошенко подав ще 1998 року.

Дубінський та ДБР Портнова–Труби, фабрикуючи документи, ще й переплутали Петра Порошенка та Олексія Порошенка

Якщо вважати, що Дубінський та ДБР Портнова–Труби, фабрикуючи документи, ще й переплутали Петра Порошенка та Олексія Порошенка, то варто зазначити, що Олексій Порошенко як сумлінний декларант пройшов не лише перевірку НАЗК, але й додаткову перевірку, підтверджені відповідними актами.

Зазначимо, що нардеп від «Слуги народу» Олександр Дубинський повідомив, що ДБР за його заявою зареєструвало провадження щодо можливого ухилення Петром Порошенком від сплати податків.

У недалекому минулому Дубинський – скандальний працівник телеканалу олігарха Коломойського «1+1». Після деяких його «розслідувань» навіть деякі журналісти «1+1» виступали із заявами, що не мають до них стосунку. Так, в одній із передач Дубинський договорився до того, що Петро Порошенко міг бути причетним до вбивства свого брата.

Telegram Channel