Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Протягом восьми днів на Рівненщині громадяни добровільно здали до поліції 74 одиниці зброї

Нічого собі!

Фото: Відділ комунікації поліції Рівненської області

Протягом восьми днів на Рівненщині громадяни добровільно здали до поліції 74 одиниці зброї

Зокрема, 46 – гладкоствольної мисливської, 14 – саморобної та 6 – холодної

Упродовж восьми днів громадяни здали до поліції 74 одиниці зброї, з яких найбільше: 46 – гладкоствольної мисливської, 14 – саморобної та 6 – холодної, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Із з загальної кількості добровільно зданої зброї 25 одиниць перебуває на стадії реєстрації.

Добровільно здана, технічно справна мисливська зброя, спеціальні засоби самооборони після відповідної перевірки можуть бути зареєстровані на громадян у встановленому законодавством порядку.

Нагадаємо, добровільно здана, технічно справна мисливська зброя, спеціальні засоби самооборони після відповідної перевірки можуть бути зареєстровані на громадян у встановленому законодавством порядку.

Крім того, правоохоронці звертають увагу, що в разі добровільної здачі зброї, що передбачено частиною 3 статті 263 Кримінального кодексу України, громадяни звільняються від кримінальної відповідальності. Однак за незаконне поводження із вогнепальною або холодною зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами частини 1 та 2 вказаної статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Telegram Channel