Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Запоріжжі Леніна перекували на Порошенка (фото)

Отакої!

Фото: actual.today

У Запоріжжі Леніна перекували на Порошенка (фото)

Сталося це на території однієї з приватних баз відпочинку

У Запоріжжі на території однієї з приватних баз відпочинку встановили пам'ятник, який зовні має схожість з екс-президентом України Петром Порошенком.

Як передає кореспондент УНІАН, фотографії нової скульптури мешканці Запоріжжя масово публікують у соціальних мережах.

При цьому, місцеві ЗМІ повідомляють, що «пам'ятник Порошенку» колись був пам'ятником Володимиру Леніну.

При цьому, місцеві ЗМІ повідомляють, що «пам'ятник Порошенку» колись був пам'ятником Володимиру Леніну. Нібито після того, як в Україні стартувала декомунізація, невідомі зловмисники відбили від пам'ятника голову і монумент простояв у такому вигляді на території бази відпочинку декілька років. Однак днями колишній пам'ятник Леніну з'явився в оновленому вигляді: з новою головою та розфарбованим одягом; на рукаві піджака видно Герб України, на сорочку нанесено український орнамент.

При цьому, наразі точно невідомо, хто є скульптором і кого він хотів зобразити, проте користувачі соцмереж уже «охрестили» скульптуру пам'ятником екс-президентові України Порошенку.

У Департаменті культури і туризму Запорізької міської ради кореспонденту УНІАН повідомили, що поки не мають жодної офіційної інформації щодо пам'ятника, оскільки на замовлення міста або за бюджетні кошти він не встановлювався. Також, за словами чиновників, до них офіційно не зверталися за дозволом встановити подібний пам'ятник у межах міста.

Telegram Channel