Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Убивство лосів – на контролі прокуратури

Браконьєри вчинили незаконне полювання на територіях природно-заповідного фонду.

Прокуратура Волині

Убивство лосів – на контролі прокуратури

На даний час на майно ймовірних правопорушників накладено арешти

Слідчим відділом Камінь-Каширського відділу поліції проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного полювання групою осіб на двох лосів у вересні 2017 року поблизу села Бучин Любешівського району. Так, у зв’язку із не проведенням працівниками Любешівського відділу поліції усього комплексу першочергових слідчих дій у даному провадженні начальником Камінь-Каширського відділу місцевої прокуратури слідчому слідчого відділу Камінь-Каширського відділу поліції дано детальні письмові вказівки, що перебувають на виконанні. На даний час за клопотаннями слідчого, погодженого з прокурором, ухвалами слідчого судді Камінь-Каширського районного суду накладено арешти на майно ймовірних правопорушників, знаряддя вчинення полювання, тушки лосів та ін.

Триває досудове розслідування у даному кримінальному провадженні, хід якого перебуває на контролі керівництва місцевої прокуратури.

Триває досудове розслідування у даному кримінальному провадженні, хід якого перебуває на контролі керівництва місцевої прокуратури.

Нагадаємо,  увечері 17 вересня 2017 року чоловіки, перебуваючи з мисливськими собаками на території Національного природного парку «Прип'ять-Стохід» поблизу урочища «Бучинська дача» у Любешівському районі Волинської області, здійснили незаконний відстріл двох лосів.

В подальшому мисливці, які розчленували убитих тварин та завантажили незаконно добуту продукцію полювання в джип, були виявлені працівниками Державного підприємства «Любешівське лісомисливське господарство».

Telegram Channel