Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Для Маневич просять статус міста

А ви як думаєте?

facebook.com/Андрій ЛИНДЮК

Для Маневич просять статус міста

Депутат Маневицької районної ради Андрій Линдюк підготував звернення до Волинської обласної ради і облдержадміністрації щодо присвоєння статусу МІСТА селищу Маневичі

 Це рішення має прийняти Верховна рада України, а тому варто буде звертатись і до народних депутатів України, зазначає політик на своїй сторінці у фейсбуці.

Ну і головне, що за головним критерієм Маневичі вже давно мали б отримати статус міста, адже кількість жителів вже давно більше 10 тисяч і що важливо населення райцентру зростає.

 «Враховуючи, що на сьогодні і медична, і освітня субвенції враховують Маневичі як міську територію і як таких пільг для маневичан, жителів смт вже нема, тобто фактично по всіх нормативних документах жителі селищ прирівняні до міських жителів, а тому нема потреби триматись за статус селища. Ну і головне, що за головним критерієм Маневичі вже давно мали б отримати статус міста, адже кількість жителів вже давно більше 10 тисяч і що важливо населення райцентру зростає. І в останні роки ми намагались районні структури максимально оновити, щоб наші Маневичі виглядали сучасніше», - аргументує свою позицію Андрій Линдюк.

Він також попросив земляків висловити у коментарях під постом думку щодо зміни Маневичами адміністративного статусу. 

Джерело: Андрій ЛИНДЮК
Telegram Channel