Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Старшокласники Прилісненської школи пекли пряники і водили трактор у Колківському училищі (Фото)

Центр професійної кар’єри зустрічає гостей

Колківське вище професійне училище

Старшокласники Прилісненської школи пекли пряники і водили трактор у Колківському училищі (Фото)

Учні 8-9 класів знайомилися з професіями, за якими згодом зможуть стати кваліфікованими робітниками

Центр професійної кар’єри, співпрацюючи з Маневицькою районною філією Волинського обласного центру зайнятості, приймав гостей –потенційних абітурієнтів з ОЗ ЗОШ с. Прилісне I –III ступенів 8–9 класів. Директор училища Людмила Панасюк ознайомила з професіями, за якими учні можуть стати кваліфікованими робітниками після закінчення нашого навчального закладу.

Майстер-класи з водіння трактора на училищному трактородромі та з оздоблення медово-імбирних пряників в кондитерській студії дозволили кожному перевірити свої здібності.

Учні були захоплені великою кількістю досягнень на обласному всеукраїнському та міжнародному рівнях. Екскурсії сучасними кабінетами, лабораторіями вразили їх. А в Центрі професійної кар’єри профконсультанти Галина Кучмик, Наталія Гичко розповіли як стати успішним у професії. Майстер-класи з водіння трактора на училищному трактородромі та з оздоблення медово-імбирних пряників в кондитерській студії дозволили кожному перевірити свої здібності.
Підсумок було проведено за чашкою пахучого чаю. Учні поділились свої враженнями, а директорка училища запросила їх на навчання.

Джерело: Колківське вище професійне училище
Telegram Channel