Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Кримські окупанти посадили проукраїнського активіста Приходька під варту

«Нічого робити мені, терактами займатися?»

Фото «Українська правда».

Кримські окупанти посадили проукраїнського активіста Приходька під варту

Його заарештували на 2 місяці

9 жовтня в анексованому Росією Криму був затриманий проукраїнський активіст із Сак Олег Приходько (на фото). Пізніше стало відомо, що його «заарештували» на 2 місяці.

 «Клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою задоволено. Олег Приходько залишиться в СІЗО до 10 грудня 2019 року», – цитує «Українська правда» повідомлення у Facebook групи «Кримська солідарність».

Олег Приходько наполягав на тому, що нібито знайдені в його будинку вибухові речовини та інше є підкинутими в ході слідчо-розшукових заходів. Свою провину заперечує.

Олег Приходько наполягав на тому, що нібито знайдені в його будинку вибухові речовини та інше є підкинутими в ході слідчо-розшукових заходів.

«Нічого робити мені, терактами займатися? У мене два гаража, вони (співробітники) хотіли один оглядати... Для мене стало несподіванкою, коли вони стали діставати речі, яких у мене взагалі не було ніколи... Нехай відбитки знімуть з усього. Це моя майстерня, вона відкритою залишалася, туди хто завгодно міг зайти», – заявив Олег Приходько.

Telegram Channel