Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
У Луцьку розповіли про типові помилки під час реєстрації землі

Під час семінару обговорили питання, які виникають в практичній роботі державних реєстраторів.

Головне теруправління юстиції у Волинській області

У Луцьку розповіли про типові помилки під час реєстрації землі

Відбувся кущовий семінар-навчання з державними реєстраторами

Фахівці Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Волинській області спільно із представниками Головного управління Держгеокадастру та Управління державної архітектурно-будівельної інспекціїобласті проведено кущовий семінар-навчання з державними реєстраторами.

Присутні ознайомилися із ключовими моментами нового законопроекту щодо ринку землі та основними аспектами відчуження земель сільськогосподарського призначення.

Представник Держгеокадастру в області Майя Симоненко ознайомила присутніх із ключовими моментами нового законопроекту щодо ринку землі та роз’яснила основні аспекти відчуження земель сільськогосподарського призначення. З актуальним питанням щодо здачі об`єктів нерухомого майна в експлуатацію та щодо дозвільних документів ДАБІ виступив Олексій Удалов.

Про типові помилки, які виникають при державній реєстрації речових прав на нерухоме майно та на що варто звернути державним реєстраторам особливу увагу при реєстрації, виступила представник Управління державної реєстрації Алла Лотвіна. Разом з тим, перед присутніми виступили представники юстиції Волині Жанна Андрійчук та Леся Романенко та ознайомили державних реєстраторів із змінами, що чекають на них із прийняттям Закону України «Про внесення змін до законодавчих актів щодо захисту прав власності» та Закону України «Про внесення змін до деяких законів щодо перезавантаження влади», повідомили у Головному територіальному управлінні юстиції у Волинській області.

Telegram Channel