Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
На Волині у двох ДТП постраждали дві пасажирки

За фактами порушень правили безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальні провадження.

ukrinform.ua

На Волині у двох ДТП постраждали дві пасажирки

ДТП трапилися у селі Журавники Горохівського району та в Луцьку

Дорожньо-транспортна пригода уЖуравниках сталася учора по 12 годині, інформує ГУ НП у Волинській області.

Поліцейські встановили, що за кермом автомобіля «Volkswagen Passat» перебував 25-річний житель райцентру Горохів. Водій, ймовірно, не вибрав безпечної дистанції та допустив зіткнення із «Citroen Berlingo», під керуванням 46-річного жителя Львівської області, котрий рухався у попутному напрямку.

Внаслідок ДТП 43-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у неврологію Горохівської центральної районної лікарні.

Водій, ймовірно, не вибрав безпечної дистанції та допустив зіткнення із «Citroen Berlingo», під керуванням 46-річного жителя Львівської області, котрий рухався у попутному напрямку. 

Цього ж дня, по 11 годині по вулиці Глушець у Луцьку зіткнулися автомобіль «Fiat Doblo» під керуванням 22-річного жителя обласного центру та «Volkswagen Passat» за кермом якого перебував 38-річний лучанин. Внаслідок ДТП постраждала 47-річна пасажирка «Fiat Doblo».

За фактами порушень правили безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілим тілесні ушкодження, слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Telegram Channel