Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Україна направила ноту протесту Туреччині через зустріч Ердогана з «кримськими депутатами»

Представництво Президента України у Криму також відреагувало на візит кримських колаборантів, так званих депутатів Державної думи РФ, до Туреччини у складі російської парламентської делегації.

Укрінформ

Україна направила ноту протесту Туреччині через зустріч Ердогана з «кримськими депутатами»

Посла Туреччини в Україні запрошено до Міністерства закордонних справ

Україна направила ноту протесту Туреччині через зустріч турецького лідера Реджепа Ердогана із політиками, незаконно обраними на окупованій території України. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ України.

Туреччина прийняла у складі російської парламентської делегації «кримських депутатів» Наталію Поклонську та Руслана Бальбека.

«Інформація про зустріч президента Турецької Республіки Реджепа Ердогана із політиками, незаконно обраними на окупованій території України, викликає занепокоєння. Україна вже направила ноту протесту Туреччині через цю зустріч», – йдеться в повідомленні.

Раніше колишній представник президента у Криму Борис Бабін у Facebook повідомив, що Туреччина прийняла у складі російської парламентської делегації «кримських депутатів» Наталію Поклонську та Руслана Бальбека.

Telegram Channel