Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Британські пластичні хірурги хочуть заборонити підтяжку сідниць, як у Кім Кардаш'ян

Найбільше таку дупу хочуть мати мешканки Бразилії, Мексиці та Туреччині.

hochu.ua

Британські пластичні хірурги хочуть заборонити підтяжку сідниць, як у Кім Кардаш'ян

Попит на таку процедуру зріс за останні 5 років через популярність Кім Кардаш'ян

Британська асоціація естетичних пластичних хірургів заявила, що хоче заборонити підтяжку сідниць, як у Кім Кардаш'ян, через небезпечність процедури, передає «Громадське».

Група експертів оцінить результати голосування та вирішить, чи потрібно дотримуватися рекомендацій від 2018 року, які попереджають хірургів про високу смертність під час проведення операції.

Члени асоціації проведуть голосування, на якому визначать, чи безпечна процедура видалення жиру з іншої частини тіла пацієнта та введення його в сідниці, щоб збільшити їхній розмір і округлість, пише CNN.

Група експертів оцінить результати голосування та вирішить, чи потрібно дотримуватися рекомендацій від 2018 року, які попереджають хірургів про високу смертність під час проведення операції. Якщо рекомендації підтримають, це призведе до заборони процедури у Великій Британії.

Під час процедури існує ризик потрапляння жиру у великі вени, після чого він може перейти в серце чи мозок, спричинити жирову емболію і смерть.

Згідно з анонімним опитуванням 2017 року, в якому взяли участь 692 хірурги зі всього світу, 32 респонденти повідомили про смерть після процедури, а 103 — про випадки жирової емболії.

В асоціації хірургів стурбовані через туризм заради пластичних операцій, адже у країнах відрізняється рівень регулювання безпеки.

Telegram Channel