Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Волинян закликали берегти чорних котиків та песиків від сатаністів

Сказитися можна!

Фото: Пикабу

Волинян закликали берегти чорних котиків та песиків від сатаністів

Цієї пори ті з особливим завзяттям полюють на бідолашних тваринок...

Лучанка Надія Хмара поширила в групі Загублені та знайдені тварини у Facebook заклик бути вкрай обережними у ставленні до людей, які у цю пору палко хочуть завести собі песика чи котика конче чорного кольору:

«Шановні учасники групи! У зв’язку з наближенням непритаманного нашій країні свята Halloween, ми вводимо тимчасову заборону до 3 листопада на прилаштування котиків та собачок чорного кольору, адже серед людей є ті, хто здійснює сатанинські обряди і для цього використовує тварин. Одже, такі оголошення будуть видалятись без попередження!!! Ви також можете поскаржитись адміністраторам та модераторам групи на оголошення такого типу, якщо раптом його помітили.

Ми закликаємо всіх від сьогодні утриматись від прилаштування собачок та котів чорного кольору, а якщо у вас є свої власні, то бути дуже обережними і не відпускати їх на самовигул!!!

Крім того, в цей період тваринки можуть страждати від забобонних настроїв звичайних людей. У зв’язку з цим хіхто не може гарантувати безпеку для вусатих хвостиків, адже чорних котів та собачок можуть також викрадати. Ми закликаємо всіх від сьогодні утриматись від прилаштування собачок та котів чорного кольору, а якщо у вас є свої власні, то бути дуже обережними і не відпускати їх на самовигул!!!».

Telegram Channel