Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Піонтковський: «Формула Штайнмаєра» для України – це формула Сталіна»

Піонтковський вважає, що під час зустрічі в «нормандські форматі» проти України будуть 3 світові лідери.

Цензор.НЕТ

Піонтковський: «Формула Штайнмаєра» для України – це формула Сталіна»

Вибори на території, яку контролює Росія, будуть схожі на вибори 1946-1948 рроків у країнах Центральної Європи, які перебували під контролем СРСР. Наступні пів століття народи цих країн унаслідок «виборів» перебували в соціалістичному таборі

Про це пише в колонці для Радіо Свобода російський опозиційний політичний експерт Андрій Піонтковський, інформує Цензор.НЕТ.

На його думку, в Україні існують лише 2 партії: партія опору агресії і партія капітуляції. «Викриваючи попередню владу як «партію війни», капітулянти представили світовій спільноті саму українську державу як «партію війни» і тим самим зняли з Путіна відповідальність за агресію», - наголошує політолог.

Піонтковський вважає, що під час зустрічі в «нормандські форматі» проти України будуть 3 світові лідери. «Зеленському приготована ​​там партнерами по зустрічі незавидна роль українського експерта на російському телебаченні. Щоб отримати цей сумнівний ангажемент для свого президента, Україні довелося підписати нав'язану в ультимативному порядку «формулу Штайнмаєра», - пише він.

«Після провалу «проєкту «Новоросія» Кремль обрав витонченіший сценарій підпорядкування сусідньої держави: вштовхування ракової пухлини контрольованих сепаратистами з допомогою Кремля територій (нічого в ній не змінюючи) в політичне тіло України»

«Після провалу «проєкту «Новоросія» Кремль обрав витонченіший сценарій підпорядкування сусідньої держави: вштовхування ракової пухлини контрольованих сепаратистами з допомогою Кремля територій (нічого в ній не змінюючи) в політичне тіло України», - стверджує експерт.

На його думку, ключовим елементом втілення мають стати «вибори» на території, яку Україна не контролює. «У 1946-1948 роках у державах Центральної Європи, окупованих або тих, що перебували під контролем СРСР, радянські спецслужби провели «вибори», унаслідок яких народи цих країн наступні пів століття перебували в таборі. Соціалістичному. Наглядачами в ньому було призначено «на виборах» місцевих агентів Кремля», - нагадує Піонтковський.

Як альтернативу такому розвитку подій експерт називає створення на лінії зіткнення демілітаризованої зони з міжнародними спостерігачами. «Мир, якого вимагає народ країни, який втомився від війни, - це перемир'я на лінії розмежування сторін. Там майже щодня гинуть люди. Викривачі «партії війни» запевняли своїх виборців, що для цього нам треба просто перестати стріляти. Вони спробували і вже не повторюють цієї нісенітниці», - додає Піонтковський.

«Справжня, а не міфічна партія війни розташована в Москві», - підсумував він.

 

Telegram Channel