Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У ПА НАТО висловили підтримку Порошенку

Фото із сторінки у Фейсбуці Іванни Климпуш-Цинцадзе.

У ПА НАТО висловили підтримку Порошенку

Таке ставлення транслюється в подальшу підтримку України

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала народний депутат від Європейської солідарності, ексвіце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України  Іванна Климпуш-Цинцадзе

«Робота в комітетах ПА НАТО закінчилася символічно для мене, бо прийом був у старовинному Ланкастер Хаус - саме там, де два роки тому проходила перша конференція на підтримку реформ в Україні, - йдеться у її дописі. - Було приємно спілкуватися і з друзями України, і важливо провести розмови з тими колегами, хто поки що націлений на інший лад».

Зворушливо було спостерігати за тим, як зовсім різні парламентарі та колеги з секретаріату Парламентської асамблеї НАТО тепло висловлювали свою повагу до п'ятого Президента України, Петра Порошенка.

Пані Климпуш-Цинцадзе додала: «Зворушливо було спостерігати за тим, як зовсім різні парламентарі та колеги з секретаріату Парламентської асамблеї НАТО тепло висловлювали свою повагу до п'ятого Президента України, Петра Порошенка.  Таке ставлення транслюється в подальшу підтримку України.

Вірю, що велика ціль об'єднує та додає сил спільно працювати над її досягненням. Попереду пленарне засідання Асамблеї - робота продовжується».

 

Telegram Channel