Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Українці почали гірше ставитися до Зеленського, Гончарука і Разумкова

«Ох, и нелегкая это работа» – щоразу подобатися.

Фото president.gov.ua.

Українці почали гірше ставитися до Зеленського, Гончарука і Разумкова

Такі результати дослідження Київського міжнародного інституту соціології

Протягом місяця зменшилася кількість українців, які позитивно ставляться до президента Володимира Зеленського, прем’єра Олексія Гончарука та спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Такі результати дослідження Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), опубліковане 14 жовтня. Про це інформує «Українська правда».

З 9 по 11 жовтня КМІС провів опитування серед дорослого населення методом CATI (телефонні інтерв’ю з використанням ком’ютера) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів.

Опитування не проводилося на територіях, які тимчасово не контролюються владою України. Проведено 1200 інтерв’ю, похибка вибірки з імовірністю 0,95 не перевищує 3%.

Дані цього дослідження порівнюються с результатами опитування КМІС, яке було проведене с 16 по 19 вересня 2019 року, тоді було опитано 1500 респондентів.

Так, у жовтні порівняно з вереснем знизилося число тих, хто позитивно ставиться до трьох перших осіб держави: Зеленського (73% і 66%), Гончарука (17% і 10%) і Разумкова (33% і 27%).

У жовтні порівняно з вереснем знизилося число тих, хто позитивно ставиться до трьох перших осіб держави: Зеленського (73% і 66%), Гончарука (17% і 10%) і Разумкова (33% і 27%).

За балансом позитивного і негативного ставлення у жовтні 2019 на першому місці Зеленський (баланс +57%), Разумков (+19) і Вакарчук (-1%), далі йдуть Гончарук (-4%), Бойко (-9%),  Тимошенко (-13%), Порошенко (-54%).

При цьому рівень знання Гончарука і Разумкова невисокий: першого не знають 48% опитаних українців, другого – 36%. Дещо зросло число тих, хто позитивно ставиться до Бойка і Тимошенко. Ставлення до Вакарчука і Порошенка практично не змінилося.

Telegram Channel