Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У ДТП постраждала 18-річна перехожа і 6-літня пасажирка

На щастя, всі живі.

Цензор

У ДТП постраждала 18-річна перехожа і 6-літня пасажирка

Учора, 15 жовтня, близько 20 години по вулиці Ковельській у Луцьку автомобіль «ГАЗ 3370» збив пішохода. Потерпілу перехожу госпіталізували. Поліція розпочала кримінальне провадження

За кермом автомобіля перебував 36-річний житель Ратнівського району. Попередньо встановлено, що водій допустив наїзд на 18-річну жительку Луцького району, котра перетинала проїжджу частину дороги поза пішохідним переходом.

Внаслідок ДТП перехожа отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у травматологію міської клінічної лікарні.

Цього ж дня вранці по 9 годині, на автодорозі в селі Забороль Луцького району автомобіль «Volkswagen Golf», під керуванням 34-річного жителя цього ж району, зіткнувся з попутним «Audi 100», який зупинився перед пішохідним переходом. За його кермом перебував 46-річний житель Горохівського району. Внаслідок ДТП автомобіль «Audi 100» в’їхав у зустрічний автомобіль «Mazda CX-7» під керуванням 58-річного жителя Локачинського району.

Внаслідок ДТП перехожа отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у травматологію міської клінічної лікарні.

У результаті ДТП 6-річна пасажирка «Mazda CX» отримала тілесні ушкодження, однак не госпіталізувалася.

За обома фактами ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що у понеділок, 14 жовтня, у Ківерцівському районі в ДТП постраждав 30-річний велосипедист.

Поліція Волині закликає громадян неухильно дотримуватися вимог правил безпеки дорожнього руху.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel