Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Камінь-Каширського декана нагороджено грамотою Обласної ради

Отець Володимир фізично і духовно допомагає нашим захисникам.

Світлини з архіву протоієрея Михайла Бучака

Камінь-Каширського декана нагороджено грамотою Обласної ради

Отець Володимир неодноразово передавав гуманітарну допомогу, опікувався військовослужбовцями в зоні проведення ООС

Капелан, настоятель парафії Святителя Миколая Чудотворця в Камені-Каширському, протоієрей Володимир Мицько отримав почесну грамоту обласної ради. Про це інформують на сайті Волинської єпархії ПЦУ. 

Душпастиря відзначили «за мужність, самовідданість і відвагу, виявлені у боротьбі за цілісність України».

Душпастиря відзначили «за мужність, самовідданість і відвагу, виявлені у боротьбі за цілісність України», оскільки отець Володимир неодноразово передавав гуманітарну допомогу, опікувався військовослужбовцями в зоні проведення ООС.

Нагадаємо, влітку парафія Святителя Миколая Чудотворця Каменя-Каширського придбала і відремонтувала авто для потреб бійців на фронті.  А ще священник наголошував на важливості духовного спілкування з бійцями на передовій. Адже їм тяжко не лише фізично, а й психологічно.

«Духовні потреби дуже важливі там, на фронті. Воїни замислюються над своїм життям, шукають відповіді на питання, які ніколи раніше не виникали. До прикладу: чи гріх, що він зараз стріляє. Доводиться пояснювати, хоч це і складно. Є люди, які розчаровані в усьому, стоять за крок від самогубства. З такими ми теж зустрілися та з великими труднощами змогли відвернути їх від подібних думок», – каже капелан Володимир Мицько.

 

 

Telegram Channel