Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Волинські школярі представляли свої інноваційні проєкти на виставці-конкурсі «Майбутнє України»

Манівці презентували свої проєкти та ознайомитись з розробками учнів з інших куточків України.

Волинська обласна Мала академія наук

Волинські школярі представляли свої інноваційні проєкти на виставці-конкурсі «Майбутнє України»

У Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» проходитиме VIII Фестиваль інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2019»

Мета Всеукраїнського фестивалю інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2019» – відшукати талановитих винахідників і допомогти їм стати інноваційними підприємцями.

Фестиваль «Sikorsky Challenge» є однією з найважливіших щорічних подій у сфері інноватики України. Вперше його було проведено 2012 року і він одразу набув великої популярності серед студентів та підприємців. Фестиваль-конкурс стартап-проєктів у КПІ став першим з-поміж низки подібних заходів, які проводяться нині в Україні, й одним із найвідоміших.

Учасниками виставки-презентації від Волинської обласної Малої академії наук стали слухачі стаціонарних секцій Приходько Андрій, учень 11 класу Волинського наукового ліцею-інтернату Волинської обласної ради та Скорубський Дмитро, учень 10 класу Жидичинського ліцею. 

Цього року захід проводився у таких номінаціях: електроніка та приладобудування; матеріалознавство і перспективні технології; машинобудування; інформаційно-телекомунікаційні системи та технології; екологія та ресурсозбереження; технічна творчість та винахідництво; робототехніка та робототехнічні системи.

Учасниками виставки-презентації від Волинської обласної Малої академії наук стали слухачі стаціонарних секцій Приходько Андрій, учень 11 класу Волинського наукового ліцею-інтернату Волинської обласної ради та Скорубський Дмитро, учень 10 класу Жидичинського ліцею. Юні манівці мали можливість презентувати свої проєкти та ознайомитись з розробками учнів з інших куточків України.

Джерело: Волинська обласна мала академія наук
Telegram Channel