Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Верховній Раді створили міжфракційне депутатське об'єднання «Кубань», яке займеться поверненням в культурне поле українських етнічних територій

Дай Боже!

Фото: zik.ua

У Верховній Раді створили міжфракційне депутатське об'єднання «Кубань», яке займеться поверненням в культурне поле українських етнічних територій

Керівником об'єднання обрали Олексія Гончаренка

У Верховній Раді 13 нардепів створили міжфракційне депутатське об'єднання «Кубань», яке займеться поверненням в культурне поле українських етнічних територій.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на Facebook‑сторінку народного депутата Олексія Гончаренка

«Разом з колегами депутатами створили міжфракційне депутатське об'єднання Кубань...

В першу чергу займемося Кубанню. Але і інші регіони, в яких проживають компактно українці теж будуть знаходиться під нашою пильною увагою.

Наше завдання розробка політики щодо повернення в культурне і соціальне поле українських етнічних територій та етнічних українців. В першу чергу займемося Кубанню. Але і інші регіони, в яких проживають компактно українці теж будуть знаходиться під нашою пильною увагою», - написав Гончаренко.

Керівником об'єднання обрали Гончаренка. Нардепи просять спікера Ради Дмитра Разумкова оголосити повідомлення про утворення об'єднання на засіданні Ради. 

Гончарук опублікував звернення до глави ВРУ, датоване 3 жовтня. До складу об'єднання також увійшли такі нардепи: Андрій Парубій, Артем Чийгоз, Артур Герасимов, Володимир Ар'єв, Ігор Гузь, Софія Федина, Анатолій Урбанський, Микола Величкович, Соломія Бобровська, Олег Синютка, Юлія Клименко, Оксана Савчук.

Telegram Channel