Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Адвокат: Справа Гладковського - це політичне переслідування без юридичних підстав

Адвокат Руслан Волинець твердо переконаний у невинуватості Олега Гладковського.

Главком.

Адвокат: Справа Гладковського - це політичне переслідування без юридичних підстав

Адвокат експершого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Руслан Волинець повідомив, що захисники будуть оскаржувати рішення суду про обрання запобіжного заході для пана Гладковського

Він наголосив, що вірить у невинуватість його підзахисного.

«Будемо боротися. Головне - я вірю, що Гладковський невинуватий. Це єдине, що мене мотивує».

Адвокат підкреслив, що коли бачить ті порушення, які допускає сторона звинувачення, мотивація боротися стає ще більшою.

«Звичайно складно працювати в ситуації в роботі, коли окрім юридичної складової є і політична складова... Ми бачимо і висловлювання певних посадовців. Ми і бачимо, що зараз відбувається на вулиці. В такій ситуації працювати важко», - сказав Руслан Волинець.

«Будемо боротися. Головне - я вірю, що Гладковський невинуватий. Це єдине, що мене мотивує».

Він нагадав слова голови фракції «Слуга народу» Давида Арахамії, який в інтерв’ю зазначив, що затримання Гладковського «сподобається виборцям».

«Але та обставина, що я особисто вірю в те, що пан Гладковський невинуватий, надихає боротись і доводити його невинуватість», - підкреслив захисник.

Руслан Волинець також наголосив, що в документах, які надав прокурор половина папок це інформація з інтернет-ресурсів.

«8 місяців цькують цього бідного Гладковського, що він вчинив корупційні злочини в системі «Укроборонпрому». Ви бачите, коли їм потрібно - все відбувається дуже швидко. 8 місяців жодних юридично значимих дій в цій справі немає», - підкреслив він.

«Це для мене, в тому числі показник, що в цій справі або нічого немає, або те, що є не являється достатнім для того, щоб цю справу рухати до того юридичного результату, який зазначався у публічній сфері», - додав Руслан Волинець.

Telegram Channel