Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Для тих, хто цінує оригінальність: аналітики представили 5 найнезвичайніших окремостоячих ванн

Ну хто відмовиться поніжитись у ванні з гірського кришталю?

ravak.com.ua

Для тих, хто цінує оригінальність: аналітики представили 5 найнезвичайніших окремостоячих ванн

Дослідники сучасного ринку сантехнічного обладнання проаналізували актуальний асортимент окремостоячих ванн та знайшли декілька дійсно цікавих та незвичайних моделей. Розробки, які зовні суттєво відрізняються від звичних овальних чи прямокутних моделей, відразу потрапили в поле зору прискіпливих естетів та поціновувачів оригінальності

Варто відзначити, що придбати одну з тих моделей, які потрапили в топ, зважиться далеко не кожен. Річ у тому, що їхній зовнішній вигляд викликає шквал емоцій та привертає надто багато уваги. Користувачам, які не готові до яскравих експериментів, може прийтися до смаку стильна та мінімалістична окремостояча ванна з асортименту магазину Ravak

Топ-5 рішень для найсміливіших користувачів: оригінальні окремостоячі ванни:

Ванна-туфелька. Розробка всесвітньо відомого дизайнера Массіміліано Дела Монакасталі, яка вражає своєю витонченістю, тендітністю та елегантністю. Зовні вона нагадує туфельку казкової принцеси. Виконана у білосніжному кольорі чаша та сріблясте оздоблення зі скляною мозаїкою має просто неперевершений вигляд. Єдиний недолік оригінальної моделі – її великі розміри та доступність тільки для власників просторних ванних кімнат.

Італійська ванна, повністю виготовлена з гірського кришталю. Її ціна досягає рекордної відмітки – за екстраординарну модель необхідно викласти приблизно 800 тисяч американських доларів. Всього у світі існує лише дві повністю кришталевих ванни: однією наразі насолоджується користувач, який забажав залишитись інкогніто, а іншу досі може купити кожен охочий.

Усі ці окремостоячі ванни здатні викликати суперечливі емоції: вони або захоплюють і закохують в себе з першого погляду, або дивують і провокують одним лише зовнішнім виглядом.

Tetsuya Nakamura – максимум яскравості. Неймовірний зовнішній вигляд, яскраві кольори та японські мотиви – вже по цих ознаках можна здогадатися, що створив цей шедевр талановитий дизайнер з Японії. Коштує модель понад 29 тисяч доларів, оскільки її автор Тетсуя Накамура вважає своє дітище справжнім витвором художнього мистецтва.

Прозора ванна зі скла. Смарагдовий відтінок напівпрозорих стінок робить цю модель надзвичайно оригінальною. Встановлювати ванну можна не боячись того, що вона розіб’ється після першого ж невдалого дотику. Виготовляється незвичайна модель з міцного двошарового скла, яке здатне витримати навіть активну експлуатацію.

Імператорська ванна. Ця модель постійно викликає суперечки: критики стверджують, що вона є втіленням несмаку, а прихильники незвичайних рішень переконують, що ванна має хоч дивний, але дуже стильний вигляд. Стилізована ця розробка під справжнє імператорське ложе з золотим підголівником і скляними бортами. 

Усі ці окремостоячі ванни здатні викликати суперечливі емоції: вони або захоплюють і закохують в себе з першого погляду, або дивують і провокують одним лише зовнішнім виглядом.

Telegram Channel