Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Договорились: «1+1» звинуватив у підвищенні тарифів у Вінниці особисто… Порошенка

1plus1

Договорились: «1+1» звинуватив у підвищенні тарифів у Вінниці особисто… Порошенка

Провладний телеканал «1+1» вважає, що у підвищенні тарифів на водопостачання у місті Вінниці винен особисто п’ятий президент України Петро Порошенко

Про це повідомляє  пресслужба «Європейської Солідарності».

На думку журналістів «1+1», Порошенко у такий спосіб нібито особисто «шантажує» вінничан.

«Змушені нагадати, що формування тарифів на комунальні послуги - це компетенція відповідної міської ради. П’ятий президент України Петро Порошенко не міг, не може, і не міг бути причетним до формування жодних тарифів», - зазначає пресслужба.

«Змушені нагадати, що формування тарифів на комунальні послуги - це компетенція відповідної міської ради. П’ятий президент України Петро Порошенко не міг, не може, і не міг бути причетним до формування жодних тарифів».

Суцільна брехня стала візитною карткою телеканалу Ігоря Коломойського, пише «Європейська Солідарність». «Така редакційна політика суперечить будь-яким стандартам журналістики та є негідною спробою відволікти увагу громадян України від очевидних провалів у економічній та соціальній політиці нової влади», - йдеться у повідомленні пресслужби.

Нагадаємо, минулого тижня під час програми «Право на владу» на «1+1» ведуча Наталя Мосейчук дозволила собі відверте оббріхування Порошенка, заявляючи про нібито кримінальні правопорушення у зв’язку з міфічними «панамськими оффшорами». При цьому режисура програми передбачала, що ні сам Порошенко, ні його представники, ні його адвокати, які би могли відповісти на абсурдні звинувачення авторів телевізійного дійства, не мали бути присутніми на самій програмі.

 

Джерело: ЄС.
Telegram Channel