Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Молодик поцупив зі склепу й залишив на порозі квартири своєї колишньої людський череп (фото, відео)

Сказитися можна!

Фото: Національна поліція

Молодик поцупив зі склепу й залишив на порозі квартири своєї колишньої людський череп (фото, відео)

Тепер зловмисника притягнуть до криміналу

В Миколаєві поліція розшукала та затримала молодого чоловіка, який розкидував по місту людські черепи.

За повідомленням відділу комунікації поліції Миколаївської області, сьогодні вночі до поліції Заводського району звернулась жінка, яка повідомила, що на порозі біля дверей своєї квартири вона знайшла людський череп із запискою особистого характеру, інформує УНІАН

Сьогодні вночі до поліції Заводського району звернулась жінка, яка повідомила, що на порозі біля дверей своєї квартири вона знайшла людський череп із запискою особистого характеру.

Судячи з її змісту, заявниця зрозуміла, що такий «подарунок» їй залишив знайомий, з яким у неї раніше були стосунки.

Нагадаємо, вчора, 21 жовтня, в Миколаєві в урні для сміття поблизу зупинки громадського транспорту на перехресті вул. Садової та пр. Центрального перехожі також знайшли череп. За попередніми висновками експертів, череп є давнім і дійсно належав людині.

Оперативники Заводського відділу поліції розшукали 27-річного чоловіка неподалік церкви по вул. Садовій.

«Чоловік зізнався, що приніс череп коханій, а той, що знайшли в урні, також справа його рук. Потім він показав, де взяв черепи. Виявилось, що чоловік дістав їх зі старовинного склепу на кладовищі по вул. Степовій. Там він і облаштував собі місце для ночівлі та тимчасово жив прямо у склепі. Коли прибули співробітники поліції, то побачили ще шість черепів, які громадянин розклав біля місця поховання», - зазначили у поліції.

Дії чоловіка кваліфікуються за ознаками ч. 1 ст. 297 ККУ (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого). Санкція статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство.

 

Telegram Channel