Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Фріз: «Слуга народу» має дати оцінку своєму депутату за участь у російському пропагандистському шоу

Нардеп Шевченко сказав, що рішення про участь у пропагандистському шоу далось йому нелегко.

УП.

Фріз: «Слуга народу» має дати оцінку своєму депутату за участь у російському пропагандистському шоу

Участь українських народних депутатів у пропагандистських російських шоу є неприпустимою, і керівництво партії «Слуга народу» має дати відповідну оцінку діям парламентаря, – про це написала на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Ірина Фріз

Ірина Фріз.
Ірина Фріз.

 «В мене багато виникло негативних емоцій після публікації про участь депутата «слуг» в ефірі російського каналу разом з Пушиліним. Від – це ляпас всім українцям та захисникам до – ми є свідками початку гібридної капітуляції! Але. Є ж керівництво партії «слуг», є навіть президент «слуг», які мають дати офіційну позицію щодо дій свого підопічного. Ну щоб потім не казали про безпідставну критику», – зазначила політик.

В мене багато виникло негативних емоцій після публікації про участь депутата «слуг» в ефірі російського каналу разом з Пушиліним. Від – це ляпас всім українцям та захисникам до – ми є свідками початку гібридної капітуляції!

Ірина Фріз зауважила: «Може він просто помилився і не розуміє наслідків своїх дій для рейтингу партії на фоні корупційних звинувачень проти 11 депутатів – слуг. Якщо ця позиція буде, то її й будемо аналізувати».

Резюмуючи політик наголосила, що якщо партія, фракція і президент «слуг» не поділяють подібну риторику свого представника, і  бачать «м’яко кажучи, деструктивність участі в росЗМІ цього депутата», то має бути надано відповідну оцінку ситуації.

Зазначимо, що депутат від «Слуги народу» Євген Шевченко взяв участь в пропагандистському шоу «Велика гра» на російському Першому каналі. Там він, зокрема, заявив: «Та ситуація, що склалася у суспільстві відносно формули Штайнмаєра, вона була вкинута в суспільство радикально налаштованими націоналістами, у яких у цілому їх політика полягає у ворожнечі, у війні. Ми зараз зробили паузу. Думаю, що правоохоронці розберуться, хто це зробив, звідки ростуть ноги і кому це вигідно».

Джерело: ЄС.
Telegram Channel