Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Ківерцях пройшов І відкритий шкільний конкурс піаністів

У конкурсі взяли участь 24 юних музиканти.

kivrada.gov.ua

У Ківерцях пройшов І відкритий шкільний конкурс піаністів

Участь у «Параді етюдів» взяли учні Ківерцівської, Колківської, Олицької та Торчинської дитячих музичних шкіл

У Ківерцях пройшов I  відкритий шкільний конкурс піаністів « Парад етюдів», інформує Ківерцівська міська рада.

Спробувати свої сили та позмагатися вирішили учні Ківерцівської, Колківської, Олицької та Торчинської дитячих музичних шкіл. На конкурсі панував азарт та здорова конкуренція між 24 конкурсантами.

Гран-прі здобув Дмитро Оліферович Дмитро (викладач Оліферович Т. С.) з Торчинської дитячої музичної школи. 

Оцінювали талант, техніку та професійність виконавства журі у складі голови Т. В. Лузанової, викладача по класу фортепіано, концертмейстра Волинського коледжу культури і мистецтв ім. Стравінського та лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів; А. Л. Тьохти, викладача по класу фортепіано та концертмейстер Ківерцівської дитячої музичної школи; Н. В. Дахно, викладача по класу фортепіано та концертмейстра Ківерцівської дитячої музичної школи; Т. О. Демчу, викладаач по класу фортепіано та концертмейстра Ківерцівської дитячої музичної школи; А. Г. Савицької, викладача по класу фортепіано та концертмейстра Ківерцівської дитячої музичної школи. 

Гран-прі здобув Дмитро Оліферович Дмитро (викладач Оліферович Т. С.) з Торчинської дитячої музичної школи.

Дипломом I ступеня нагороджені: Ангеліна Демчук (викладач Демчук Т. О.) та Каріна Юхимчук (викладач Левковська Г. М.) з Ківерцівської дитячої музичної школи; Марк Кушнірчук (викладач Левчук Н. О.) з Колківської дитячої музичної школи та Анна Фесюк (викладач Хомік Я. С.) з Олицької дитячої музичної школи.

Telegram Channel