Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині рятувальники ліквідували 28 пожеж

27 жовтня співробітники ДСНСУ загасили пожежу сухої трави на площі 1,5 га біля с. Задиби Турійського району (фото ілюстративне)

Сергій НАУМУК

На Волині рятувальники ліквідували 28 пожеж

Горіло у житловому секторі та на відкритих територіях

У період 21-27 жовтня працівники підрозділів пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 28 пожеж у житловому секторі та на відкритих територіях, здійснили 11 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт, повідомляє Управління ДСНС України у Волинській області.

Зокрема 26 жовтня на автотрасі поблизу села Граддя  Маневицького району трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю легкового та вантажного автомобілів. Внаслідок події 1 людина загинула та 2 людини травмовано. Працівники чергової варти 13-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Маневичі деблокували потерпілу, яка була затиснута в салоні автомобіля, й передали до карети швидкої медичної допомоги.

Працівники чергової варти 13-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Маневичі деблокували потерпілу, яка була затиснута в салоні автомобіля, й передали до карети швидкої медичної допомоги.

25 жовтня рятувальники ліквідували загорання торфу на площі 0,7 га в урочищі Дворище поблизу села Комарове Маневицького району, а 27 жовтня працівники 17-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Турійськ загасили пожежу сухої трави на площі 1,5 га біля с. Задиби Турійського району. В обох випадках загорання спричинило необережне поводження з вогнем громадян. Триває пошук осіб, причетних до виникнення цих пожеж.

Працівники групи піротехнічних робіт знешкодили 9 боєприпасів, виявлених у  Локачинському, Ковельському та Старовижівському районах.

Telegram Channel