Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Володимирі-Волинському відбувся перший осінній ярмарок

Найбільші черги покупців вишикувались за капустою (по 3,50 гривень за кілограм) та цибулею (від 7-ми до 7,50 гривень за кілограм).

volodymyrrada.gov.ua

У Володимирі-Волинському відбувся перший осінній ярмарок

Свою продукцію представили понад 150 учасників з Волинської, Черкаської та Вінницької областей

Не зважаючи на прохолоду, у парку «Слов’янський» з самого ранку було велелюдно – тут розгорнувся традиційний ярмарок сільгосппродукції. Володимир-волинці та гості міста активно запасаються овочами на зиму, інформує Володимир-Волинська міська рада.

Придбати продукти можна на будь-який смак і гаманець. Є можливість обрати із широкого асортименту м’ясо-молочні продукти, живу та копчену рибу, хлібобулочні та кондитерські вироби, бакалію, цукор, овочі.

Справжньою окрасою ярмарку стали хризантеми, декоративні та плодові дерева, які заполонили весь простір біля культурно-мистецького центру. 

Різноманітним є вибір сезонних овочів та фруктів. Найбільші черги покупців вишикувались за капустою (по 3,50 гривень за кілограм) та цибулею (від 7-ми до 7,50 гривень за кілограм).

До Володимира-Волинського завітало також Братство бджолярів землі Волинської «Ройовий стан», що презентували не тільки смачну, а й корисну для здоров’я медову продукцію.

Крім продуктів, фермери та сільгоспвиробники торгують саджанцями. Справжньою окрасою ярмарку стали хризантеми, декоративні та плодові дерева, які заполонили весь простір біля культурно-мистецького центру.

Telegram Channel