Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Яку обрати професію, розповіли школярам у П'ятикорах та Старому Загорові Локачинського району

Під час зустрічі фахівці ознайомили дітей із формулою вибору, учні мали змогу переглянути відеоролики про професії.

facebook/volsz.gov.ua

Яку обрати професію, розповіли школярам у П'ятикорах та Старому Загорові Локачинського району

Народна мудрість каже: «Готуй сани влітку», так і вибір спеціальності не слід відкладати, тому потрібно націлювати дітей на вибір свого шляху

Вибір професії, яка відповідає інтересам і нахилам особистості молодої людини – завдання складне і не завжди під силу підліткам, повідомили у Локачинській районній філії Волинського обласного центру зайнятості.

Тому фахівці центру зайнятості завітали до П’ятикорівської ЗОШ І-ІІ ступеня та Старозагорівської ЗОШ І-ІІІ ступеня і провели профорієнтаційний захід на тему: «Молоді про світ професій».

Фахівці центру зайнятості завітали до П’ятикорівської ЗОШ І-ІІ ступеня та Старозагорівської ЗОШ І-ІІІ ступеня і провели профорієнтаційний захід на тему: «Молоді про світ професій». 

Під час зустрічі ознайомили дітей із формулою вибору, учні мали змогу переглянути відеоролики про професії. 55 школярів у ігровій та розважальній формі виконували різноманітні вправи, брали участь у грі «Про професії говорять прислів’я та приказки», конкурсах «Хто що робить?», «Професії від А до Я».

Telegram Channel