Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Заболотцівський ярмарок закінчився танцювальним батлом (Фото)

Справжній ярмарок на території ліцею.

Заболотцівський Ліцей.

Заболотцівський ярмарок закінчився танцювальним батлом (Фото)

Як тільки осіннє по-літньому тепле сонечко, перемігши густий холодний туман, посміхнулося лагідними промінчиками, на шкільне подвір’я висипалася дітвора, щоб весело і з користю провести останній день навчання перед осінніми канікулами

Усі присутні гучними оплесками вітали і танцювальні композиції учнів 10, 11 та 9 класів, і вокальні здібності учнів 8 класу, і акторську майстерність хлопців 7 класу, і гарну гру на баяні учня 6 класу Ганаги Володимира; учні 5 класу загадували тематичні загадки, а призами були відгадки, справжній майстер-клас з декламування та співу показали найменші наші «нушівці» - учні 1 та 2 класів, представивши композицію «Ходить гарбуз по городу», учні 3 класу читали поезії про господарку Осінь, а четвертокласниці професійно зіграли суперечку баби Параски та баби Палажки.

Найрізноманітніша домашня випічка, мед і горіхи, яблука і груші, узвар, мохіто та натуральний сік; саджанці хризантем, горіхів та полуниці, був навіть справжній півень бентамської породи.

Пишаємося нашими яскравими зірочками.

А потім розпочався справжній ярмарок. Кожен клас таки добре підготувався! Найрізноманітніша домашня випічка, мед і горіхи, яблука і груші, узвар, мохіто та натуральний сік; саджанці хризантем, горіхів та полуниці, був навіть справжній півень бентамської породи.

До своїх «лавок» підприємливі учні «заманювали» жартами та лотереями, ціновою пропозицією.

 

 А ще під час ярмарку відбувалися козацькі змагання. Федорчук Антон найбільшу кількість разів підняв гарбуза, Пукавський Денис та Силка Влад розділили перемогу у штовханні штанги, одного представника від класу чекав приз, який потрібно було зняти з-під стелі спортивного залу. Найжвавіше було біля перетягування каната, адже команда - переможець нагороджувалася безкоштовним козацьким обідом у шкільній їдальні.

 

 На завершення свята президент ШПР «Юність» Юля Кукоба влаштувала танцювальний батл. Було по-справжньому драйвово.

 
 

 А за усім оцим дійством лагідно спостерігало осіннє по-літньому тепле сонечко!

 

Джерело: Заболотцівський Ліцей
Telegram Channel