Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На дорогах Рівненщини учора майже одночасно загинули люди

У рамках кримінальних проваджень поліцейські встановлюють усі обставини ДТП.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

На дорогах Рівненщини учора майже одночасно загинули люди

Смертельні дорожньо-транспортні пригоди трапилися близько 19:20 учора, 29 жовтня, на автодорозі «Київ-Чоп» у Корецькому та Гощанському районах

Наїзд на пішохода, 56-річного жителя села Черниця, допустив автомобіль «Skoda Roomster » під керуванням 39-річного жителя Черкащини. ДТП сталася поблизу села Сапожин Корецького району. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події. 

Крім того, у селі Горбаків водій позашляховика «Toyota Sequoia», 31-річний житель Черкаської області, допустив наїзд на 13-річного жителя села Миколаївка Млинівського району. 

Дитина внаслідок ДТП отримала травми несумісні з життям. Відомо, що підліток приїхав на Гощанщину у гості до бабусі.

Хлопець за попередньою інформацією, перебігав проїзну частину по регульованому пішохідному переходу на заборонений сигнал світлофора.

Дитина внаслідок ДТП отримала травми несумісні з життям. Відомо, що підліток приїхав на Гощанщину у гості до бабусі.

Враховуючи певні об’єктивні обставини дорожньо-транспортної пригоди, зокрема й те що вона сталася у межах населеного пункту, а ділянка дороги повністю освітлюється, слідчим було прийнято рішення затримати 31-річного водія позашляховика у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

За обома фактами порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілих, розпочаті досудові розслідування.

Водії за результатами медичного освідування були тверезі.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel