Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Голландці допомагають жителям територіального центру села Навіз Рожищенського району

Догляд за старими немічними людьми потребує фізичних і психічних навантажень.

ФОТО: Терцентр Рожищенського району

Голландці допомагають жителям територіального центру села Навіз Рожищенського району

Напередодні Дня працівника соціальної сфери відділення стаціонарного догляду для постійного проживання села Навіз територіального центру відвідала делегація церкви «Віфанія» з міста Хугвей з Нідерландів у супроводі членів Волинської обласної громадської організації «Ми плюс»

Голландцям сподобалась якість надання соціальної послуги стаціонарного догляду:чистота, доглянутість, дотримання раціону харчування для літніх людей. Гості цікавились охороною праці працівників відділення, адже догляд за старими немічними людьми потребує фізичних і психічних навантажень, інформує Територіальний центр Рожищенського району.

Церковна община «Віфанії» вирішила взяти шефство над відділенням стаціонарного догляду та надавати благодійну допомогу на вирішення питань по утриманню закладу.

Фахівець з медицини пані Моніка поділилась своїм досвідом роботи з людьми похилого віку та вивчала набутий досвід працівників стаціонарного відділення.

Церковна община «Віфанії» вирішила взяти шефство над відділенням стаціонарного догляду та надавати благодійну допомогу на вирішення питань по утриманню закладу та надати засоби для полегшення умов праці соціальних працівників по догляду за людьми, які втратили рухому активність.

Плідна бесіда щодо подальшої співпраці з працівниками відділення, завідувачем Валентиною Герасимчук, директором терцентру Галиною Поліщук відбувалась в дружній атмосфері завдяки креативному перекладачу в особі голови ВОГО «Ми плюс» Сергія Семенюка.

Telegram Channel