Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив комісію ПЦУ з питань монастирів та чернецтва

Оце так!

Фото: Волинь 24

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив комісію ПЦУ з питань монастирів та чернецтва

А заступником голови богословсько-літургічної комісії став єпископ Кропивницький і Голованівський Марк (Левків), випускник Волинської духовної семінарії Київського патріархату, якого волиняни пам’ятають як першого ігумена відродженого Жидичинського монастиря

На засіданні Священного Синоду Православної церкви України митрополита Луцького і Волинського Михаїла призначено керувати новоствореною комісією з питань монастирів та чернецтва, повідомляє Волинська єпархія ПЦУ.

До його наступного засідання владика має подати пропозиції щодо персонального складу комісії. Добре відомо, що у Волинській єпархії напрацьовано чималий досвід у відновленні старих і спорудженні нових обителей, налагодженні монашого життя.

Добре відомо, що у Волинській єпархії напрацьовано чималий досвід у відновленні старих і спорудженні нових обителей, налагодженні монашого життя.

Заступником голови богословсько-літургічної комісії став єпископ Кропивницький і Голованівський Марк (Левків), випускник Волинської духовної семінарії Київського патріархату, якого волиняни пам’ятають як першого ігумена відродженого Жидичинського монастиря.

Telegram Channel