Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Злапаний на листуванні зі шльондрою просто у сесійній залі Верховної Ради «слуга народу» Яременко вибачився перед дружиною і Зеленським

Політикові раптово закортіло спілкування із повією...

Фото: Українська правда

Злапаний на листуванні зі шльондрою просто у сесійній залі Верховної Ради «слуга народу» Яременко вибачився перед дружиною і Зеленським

Спочатку ще й намагався викрутитися зі скандальної ситуації

Нардеп від «Слуги народа» Богдан Яременко, який потрапив у скандал щодо його переписки у Верховній Раді про оплачені зустрічі із жінками, попросив вибачення у всіх, кому створив проблеми своїм вчинком.   

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Українська правда.

Раніше Яременко написав у Facebook, що листування сфабриковане спеціально для журналістів.

Я вилучив попередній пост і хочу вибачитися перед усіма, кому своїм необдуманим вчинком створив проблеми: від дружини і дітей до фракції і президента.

«Після того, як кілька колег по фракції стали жертвами любителів підглядати і читати через плече ми застосували певні запобіжні заходи і тепер знаємо, коли «журналісти» підглядають в наші телефони. Отримавши такий сигнал я вчинив учора провокацію та дозволив сфотографувати сфабриковане «листування», - написав тоді Яременко.

Наразі він видалив цей пост і написав вибачення:

«Не всі рішення бувають однаковими вдалими. Я вилучив попередній пост і хочу вибачитися перед усіма, кому своїм необдуманим вчинком створив проблеми: від дружини і дітей до фракції і президента».

Telegram Channel