Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Залізниці ремонтують будинок культури

Обидва об’єкти планують здати до кінця 2019 року.

lubeshivska-gromada.gov.ua

У Залізниці ремонтують будинок культури

На зекономлені кошти лагодять покрівлю споруди

Перебуваючи з робочою поїздкою у селі Залізниця, селищний голова Олег Кух особисто перевірив хід ведення робіт з капітального ремонту покрівлі місцевого будинку культури, інформує Любешівська селищна рада.

Після відповідних тендерних процедур через систему ProZorro  Любешівською селищною радою отримано економію коштів у сумі майже 2 мільйони гривень Це дало можливість додатково реалізувати ще 8 проектів, серед яких – капітальний ремонт покрівлі будинку культури на вулиці Івана Пасевича, 8а в селі Залізниця.  Вартість зазначеного проекту 217 тисяч гривень.

Після відповідних тендерних процедур через систему ProZorro  Любешівською селищною радою отримано економію коштів у сумі майже 2 мільйони гривень.

Також очільник громади оглянув і приміщення майстерні Залізницького ліцею. Тут  розпочалися роботи з капітального  ремонту покрівлі та утеплення фасадів. Відповідно до проектно-кошторисної документації в приміщенні передбачено 2 класні кімнати та майстерня.  Вартість капітального ремонту становить - 1,46 мільйона гривень.

Обидва об’єкти планують здати до кінця 2019 року.

Telegram Channel