Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Ковельській першій школі - 75

Перших своїх учнів школа прийняла у далекому 1944 році.

kovelrada.gov.ua

Ковельській першій школі - 75

Учора поважний ювілей відзначав один із найстаріших навчальних закладів Ковеля — Ліцей №1

Перших своїх учнів школа прийняла у далекому 1944 році. За 75 літ тут отримали путівку у життя кілька поколінь ковельчан, інформує Ковельська міська рада.

Тож на святкування завітало чимало випускників закладу, вчителів, ветеранів. Серед гостей - представники міської влади — керуючий справами виконавчого комітету міської ради Володимир Бойко, начальник управління освіти Віктор Бичковський, який 10 років був очільником закладу. Вони передали з нагоди  дня народження школи   мультимедійну дошку, яка необхідна для проведення інтерактивних уроків та демонстрації школярам навчальних відеоматеріалів.

До ювілею  передувала кропітка робота всього педагогічного колективу. Вивчали архіви, збирали інформацію про випускників та вчителів різних років, щоб показати, яким цікавим, важливим і насиченим був шлях довжиною у сімдесят п'ять років.

Вивчали архіви, збирали інформацію про випускників та вчителів різних років, щоб показати, яким цікавим, важливим і насиченим був шлях довжиною у сімдесят п'ять років. 

Зі святом присутніх привітала директорка Тетяна Донюш. Вона зичила усім творчих злетів і натхнення, довгих та щасливих років, сповнених радістю і приємними турботами.

Звернувся до великого шкільного колективу і Володимир Бойко. Він висловив слова вдячності та побажав вчителям  разом зі своїми вихованцями продовжувати прославляти школу та місто своїми досягненнями.

З нагоди ювілею педагогічному колективу було оголошено Подяку міського голови. У ній йдеться: «За сумлінну працю, високий професіоналізм, педагогічну майстерність, творчу ініціативність, високі здобутки у навчально-виховному процесі, становленні й розвитку сучасного освітнього закладу»

Усі досягнення педагогів не можливі без талановитих та ерудованих школярів. Святкового настрою присутнім додали концертні номери, які підготували учителі разом зі своїми вихованцями.

Telegram Channel