Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Настав час вибороти ПДЧ, – Порошенко тепло зустрівся із Столтенбергом

Порошенко та Столтенберг привітались як старі друзі.

ЄС.

Настав час вибороти ПДЧ, – Порошенко тепло зустрівся із Столтенбергом

Двері НАТО залишаються відкритими для нас і ми маємо продовжувати здійснення реформ для досягнення цієї мети, – про це написав п’ятий президент України, лідер політичної партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук

Петро Порошенко процитував слова з виступу Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенбегра з трибуни Верховної ради: «Двері НАТО залишаються відкритими, але дорога до членства в НАТО не є легкою. Для тих, хто хоче цього – необхідно мати відданість і здійснювати значні реформи».

«Повністю згоден зі словами Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенбегра», – наголосив п’ятий президент України.

«Лише членство в НАТО гарантує нам мир і безпеку. Тому настав час вибороти План дій щодо членства в Альянсі і виконати його»

«Лише членство в НАТО гарантує нам мир і безпеку. Тому настав час вибороти План дій щодо членства в Альянсі і виконати його», – підкреслив Петро Порошенко.

Нагадуємо, що фракція «Європейська Солідарність» ініціювала звернення до грудневого саміту НАТО в Лондоні про отримання Україною Плану дій щодо членства в Північноатлантичному Альянсі.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel