Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«А пояснюють вони це просто: аби не дратувати Путіна»

Гончаренко: те, що Україна не буде подавати на грудневому саміті заяву на ПДЧ – це є  головна дуже погана новина.

ЄС.

«А пояснюють вони це просто: аби не дратувати Путіна»

Відсутність заявки України на отримання Плану дій щодо членства в НАТО – вигідне Росії і це точно сподобається Путіну

Про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко під час спілкування з журналістами.

«Заява віце-прем’єр-міністра Кулеби про , яку ми маємо на сьогодні. Нагадаю, що це фактично вимога Конституції України, де чітте, що Україна не буде подавати на грудневому саміті заяву на ПДЧ – це є  головна дуже погана новинако сказано, що курс нашої держави – євроатлантична інтеграція», – наголосив парламентар. 

«А пояснюють вони це просто: «аби не дратувати Путіна»

Також Гончаренко зазначив, що політик може говорити і декларувати одні речі, але тільки його дії говорять про серйозність намірів і показують результат. 

«Так у нас Зеленський розмовляв з Трампом, а завершилась ця розмова ганьбою. Зеленський розмовляв з Нідерландами і всі знаємо результати. Зеленський, під час прес-марафону, казав, що Данія не погоджується на Північний потік -2, а вчора вона погодилася. Отже бачимо, що розмови до справи не прикладеш.

А ось щодо заяви Кулеби про не подачу Україною заявки на ПДЧ – це реальний факт. І це  дуже поганий факт, дуже неправильний  факт. Цей факт грає на Путіна», – зазначив народний депутат.

«А пояснюють вони це просто: «аби не дратувати Путіна», – додав Гончаренко.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel