Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Американцю припав до душі Нововолинськ

Американський волонтер на екскурсії в Нововолинському історичному музеї.

Світлана Груй

Американцю припав до душі Нововолинськ

Ще один волонтер Корпусу Миру прибув у шахтарське місто з американського міста Атланта штату Джорджия

Райана Роелса радо зустріла команда учнівсько-педагогічного колективу Нововолинського ліцею №8. Учитель англійської мови навчального закладу Зоя Ступчик повідомила, що напрямок його роботи, як і інших десяти колег, що приїхали на Волинь зараз, пов’язаний з молоддю, громадами та навчанням англійської мови.

Американець працюватиме у Нововолинському ліцеї №8 два роки. Разом із учителями цього освітнього закладу він вестиме уроки, організовуватиме дозвілля школярів для набуття ними практичних навичок володіння англійською мовою. Заокеанський гість каже, що прийняв рішення бути волонтером, бо любить допомагати людям.

За три місяці перебування в Україні він наполегливо вивчає українську мову, знайомиться з українськими звичаями і традиціями, а також пізнає нашу національну кухню.  

За три місяці перебування в Україні він наполегливо вивчає українську мову, знайомиться з українськими звичаями і традиціями, а також пізнає нашу національну кухню. Розповідає, що йому дуже присмакували голубці, деруни, але найбільше - вареники.

Волонтер став активним членом шкільної спільноти, взяв участь в обласному семінарі та в засіданні міської творчої групи учителів англійської мови. Також допомагає ліцеїстам готуватися до олімпіади.

Разом із учителями та учнями Нововолинського ліцею №8 побував на екскурсії у міському історичному музеї. Райан проживає в одній із нововолинських сімей. Зазначає, що йому тут подобається, бо Нововолинськ – гарне місто, де проживає багато хороших і щедрих людей.

Роксолана ВИШНЕВИЧ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel