Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Голобах зробили подарунок любителям спорту

"Майданчик – це інвестиція в нашу молодь, в майбутнє", – каже селищний голова Сергій Гарбарук.

Світлана ЩУР

У Голобах зробили подарунок любителям спорту

Чудовий футбольний майданчик із штучним покриттям відкрили у селищі на території місцевої опорної школи

Цей день став святковим не тільки для учнів, які люблять спорт, а й для усіх жителів Голоб, що на Ковельщині. Поздоровили їх з гарною подією заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк, депутат обласної ради Віктор Козак, голова Ковельської районної ради Андрій Броїло. Юні футболісти відразу й випробували новеньке поле.

– Дуже зворушливо було, коли на майданчик вийшла команда молодшої групи —6-7-річні футболісти, такі серйозні, одягнені у гарну форму. Бабусі вболівали, розчулено ділилися новиною: «Мій Саша аж 3 голи забив!». І ця радість присутніх — найкращий аргумент у дискусії з деякими членами громади, які часом дорікають, що ми забагато уваги приділяємо спорту, є , мовляв, важливіші справи. По-перше, з бюджету Голобської ОТГ на цей майданчик витрачено порівняно небагато, основна сума надійшла по лінії Міністерства освіти з державного бюджету. Будували ми цей об'єкт, як і чимало інших, на основі співфінансування. По-друге, це інвестиція в нашу молодь, в майбутнє, – каже селищний голова Сергій Гарбарук.

Любителі туризму, спортивного орієнтування мають чудово обладнаний зал для тренувань, який створили власноруч. А виставка робіт юних умільців дивує різноманіттям, оригінальністю. 

Взяла громада під своє крило і Центр розвитку та творчості дітей. Любителі туризму, спортивного орієнтування мають чудово обладнаний зал для тренувань, який створили власноруч. А виставка робіт юних умільців дивує різноманіттям, оригінальністю.

Директор Центру Наталія Митюк жартує, що відкриття сучасного спортивного майданчика посилює «конкуренцію»: важко всидіти за столом, якщо за вікнами – футбольні баталії. Ну, а школярі обіцяють скрізь встигати.

 

Telegram Channel