Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Локачах відбулася презентація роботодавців

Учасники заходу отримали вичерпні відповіді на низку запитань.

Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості

У Локачах відбулася презентація роботодавців

Її провели спеціалісти районної філії Волинського обласного центру зайнятості

З метою швидкого та якісно укомплектування вільних робочих місць для 7 пошукачів роботи днями презентували підприємства – Локачинський військовий комісаріат та ТзОВ «Веселе-Агро», інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Директор районної служби зайнятості Олександр Ребрук популяризував військову службу, як один із видів зайнятості населення, поінформував присутніх про умови комплектування ЗСУ військовослужбовцями для проходження служби за контактом, наголосив на перевагах служби за контрактом. Поділився із специфікою підбору персоналу за заявленою вакансією Волинського обласного військового комісаріату спеціаліст державної служби (місцевого самоврядування).

Заступник начальника відділу надання соціальних послуг Тетяна Яцюк поінформувала присутніх про оперативні вакансії – водій автотранспортних засобів та тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва.

Заступник начальника відділу надання соціальних послуг Тетяна Яцюк поділилася інформацією про історію створення сільськогосподарського підприємства ТзОВ «Веселе-Агро», поінформувала присутніх про оперативні вакансії – водій автотранспортних засобів та тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, ознайомила присутніх з умовами праці на підприємстві, рівнем заробітної плати, повідомила як і у яких соціальних мережах можна знайти та ознайомитися з актуальними вакансіями роботодавця, як заповнити та надіслати анкету пошукача роботи.

Учасники заходу отримали вичерпні відповіді на низку запитань. А двох осіб, яких зацікавили варіанти зайнятості у даних роботодавців, запросили відвідати підприємства з метою подальшого професійного навчання та працевлаштування.

Telegram Channel