Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
У Рівному визначили татусів року

У проєкті взяли участь 30 татусів міста.

У Рівному визначили татусів року

У проєкті «Найкращий тато року», який вперше провели у Рівному, визначили переможця і нагородили всіх учасників. За результатом голосування членів авторитетного журі переможцем став Олександр Левкович. Йому й дістався емоційний подарунок від Рівненського аеродроу «Воронів» - політ на літаку. А всі учасники проєкту «Найкращий тато року» отримали подарунки від пивзаводу «Рівень»

Нагадаємо, що започаткували у Рівному проєкт сімейний клуб «Пузата мама» і редакція сайту «Чарівне.інфо» з метою: показати, що батьківство – це круто!

У проєкті взяли участь 30 татусів міста.

У проєкті взяли участь 30 татусів міста. Про них членам оргкомітету розповідали їх діти і дружини: як вони можуть працювати, робити наше місто кращим, бути прикладом для дітей, як захищають їх та Україну на Сході України, заплітають косички любим донечкам, годують і виховують своїх милих діток.

Нагородження переможця і всіх номінантів проєкту «Найкращий тато року» відбулось під час проведення фінальної частини ще одного оригінального конкурсу вагітних рівнянок «Пузата мама», правда, дещо старшого від попереднього, у найкращому дитячому садку Рівне «Бебіленд».

Валентин Ставський.

Telegram Channel