Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У парку села Омельне Ківерцівського району посадили 500 лип

Працівники парку та громада села Омельне разом садили дерева.

facebook/npptsuman

У парку села Омельне Ківерцівського району посадили 500 лип

Працівники Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» на чолі з директором Ігорем Квачем долучились до облагородження території – висадили понад півтисячі саджанців

Посадка дерев проходила спільно з представниками громади села Омельне разом з старостою села Василем Зінчуком та з представниками СГВК «Полісся» за організаційного сприяння голови Тростянецької ОТГ, інформує Ківерцівський національний природний парк «Цуманська пуща».

Парк «Макаревичівський» входить до складу території Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща». 

Парк «Макаревичівський» – об'єкт природно-заповідного фонду місцевого значення, парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва площею 0,9 га в північно-західній частині села Омельне (вул. Паркова), створений за рішенням Волинської обласної ради народних депутатів від 26.07.1983.

Парк «Макаревичівський» входить до складу території Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща». Заклав його у 1836–1838 рр. біля власного маєтку видатний польський письменник Юзеф Ігнатій Крашевський – публіцист, історик, філософ, громадський діяч, який близько 20 років прожив на Волині.

Telegram Channel