Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Як уникнути черг на кордоні?

Обирайте пункти пропуску, де черги відсутні.

Державна прикордонна служба України.

Як уникнути черг на кордоні?

Держприкордонслужба рекомендує користуватися сервісами про завантаженість пунктів пропуску

Доволі часто перед пунктами пропуску на державному кордоні виникає накопичення як легкових, так і вантажних транспортних засобів. Особливо такі ситуації Держприкордонслужба фіксує на західних ділянках кордону.

Держприкордонслужба рекомендує під час планування подорожі, обирати пункти пропуску, де черги відсутні. Для цього на веб-сайті прикордонного відомства функціонує сервіс (який постійно оновлюється), на якому громадяни мають можливість ознайомитися із станом завантаженості пунктів пропуску.

Черги перед пунктами пропуску можуть виникати із різних причин. Зокрема це може відбуватися напередодні та безпосередньо у вихідні та святкові дні, коли одночасно кордон намагається перетнути значна кількість громадян і транспортних засобів, в період туристичних сезонів тощо.

Крім того, в деяких країнах Європи можуть діяти обмеження руху вантажного автомобільного транспорту у вихідні та святкові дні, або ж у відношенні вантажних перевезень закінчуються терміни дозволів на міжнародні автомобільні перевезення в окремі країни Європейського Союзу і потік переміщується на інші ділянки.

У зв'язку з цим, Держприкордонслужба рекомендує під час планування подорожі, обирати пункти пропуску, де черги відсутні. Для цього на веб-сайті прикордонного відомства функціонує сервіс (який постійно оновлюється), на якому громадяни мають можливість ознайомитися із станом завантаженості пунктів пропуску.

До Ваших послуг: Інтерактивна мапа  та «Кордон online».

Користуючись цими посиланням ви зможете ефективніше планувати свої закордонні поїздки, подорожувати з комфортом та без затрат часу. Вдалих поїздок.

Джерело: Державна прикордонна служба України
Telegram Channel