Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Тваринам Луцького зоопарку передали понад пів центнера вилученої у браконьєрів риби (фото)

Оце так!

Фото: Волинський рибоохоронний патруль

Тваринам Луцького зоопарку передали понад пів центнера вилученої у браконьєрів риби (фото)

Матимуть неабиякий доважок до свого раціону!

31 жовтня 2019 року державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля передали 52 кг свіжоморожених водних біоресурсів до Луцького зоопарку. На корм тваринам віддали рибу, вилучену у порушників природоохоронного законодавства та рибу, яка вилучалось з безгосподарських сіток, на водних об’єктах Волинської області.

«Вилучені у порушників водні біоресурси зберігаються на складі Управління. Відповідно до рішень районних судів про конфіскацію водних біоресурсів, комісією приймається рішення щодо безоплатної передачі риби на корм тваринам у вигляді благодійної допомоги. У даному випадку риба передається комунальному підприємству Луцький зоопарк», - повідомили в Управлінні Держрибагентства у Волинській області.

Волинський рибоохоронний патруль вже не вперше проводить таку акцію.

Волинський рибоохоронний патруль вже не вперше проводить таку акцію. В Управлінні сподіваються, що подібні ініціативи допоможуть працівникам зоопарку полегшити утримання мешканців звіринця.

Довідкова інформація

За вилов риби забороненими знаряддями лову на порушника чекає адміністративна відповідальність за ч. 4 ст.85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства), а саме накладення штрафу від 340 до 680 грн з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення та незаконно добутих живих ресурсів.

Порушення згідно порядку збуту водних біоресурсів тягне за собою накладення штрафу від 510 до 1 700 грн з можливою конфіскацією.

Telegram Channel